mikaelabillman

Mikaela Billman

Annons

Page 11 of 365

page11of365

God kväll! ☺ (Får ursäkta för den hemskt dåliga bilden, lampan börjar ge upp. Så snart dags att byta ut den..)
Min morgon började med att larmet ringde vid 9:00 och det var dags att kliva upp trots min trötthet. Jag sov riktigt dåligt den natten som har varit! Jag fixade snabbt och smidigt i ordning mig, gjorde mig redo för jobbet helt enkelt. Även om det endast är provjobb, så kände jag direkt att jag kommer att trivas med hon jag hjälper och även att vi kommer ha riktigt trevligt ihop. Jag slutade 13:45 och tackade för mig, vandrade 100-150 meter så klev jag in hos A och fick i mig lite kaffe.
Dagen slutade riktigt bra, vi har fått ett positivt besked om en lägenhet och äntligen säger jag bara. Det går framåt nu!
Just nu, så sitter jag och F och kikar på tv med matkoma upp till halsen, efter en smarrig kebabtallrik. Det var vi värda!

Imorgon så har vi inte direkt något planerat, får se om vi ska träffa K och A imorgon. Eller om det blir något helt annat, nu när vi är barnlediga så kan vi ta fram den spontana sidan!
Du får ha en fortsatt bra kväll och hoppas att din onsdag bjöd på något roligt? ☺

Kommentarer
mikaelabillman

Kommentera

Annons
stats